tiistai 17. syyskuuta 2013

Apumiespalvelua Tampereelta sopimuksen mukaan eri paikkakunnille hansakauppiaiden tapaan jopa Itämeren eri pisteisiin EU-alueella. Apumiestä saatat tarvita muutto- ja kantoavusta turvapalveluihin - Ota ja tarkista mahdollisuudet yhteistyöhön. Kiitos!

Apumiespalvelua Tampereelta sopimuksen mukaan eri paikkakunnille hansakauppiaiden tapaan jopa Itämeren eri pisteisiin EU-alueella. Apumiestä saatat tarvita muutto- ja kantoavusta turvapalveluihin

Käteismaksu ennen palvelua ennen palvelua paras motiivin ja palvelun tae. Yleensä 50 euroa / tunti ja minimihinnoittelu 2 tuntia.

Hintahan on aina viime kädessä tapauskohtainen, joten jätä tiedustelu:

Yhteydenotot: talonmiespalvelu@gmail.com
( Keskitetysti erilaisia palveluita tämän kautta)

044-3380291, mikäli erittäin kiireellistä. Jätä tekstari, missä mainitset että sähköpostissa on tarkemmat tiedot yhteystietoineen.








Paluu Tsuhnalaan byrokraattien parasiittivaltioon missä isompi verokanta kuin Virossa ei aina miellytä. 
Virossa ei pakolaisongelmaa, eikä turhia lainailla, jotta rontti miljardi euroa käytettäisiin per vuosi ylipopulaatioiden tukemiseen. Olisi varmaan syytä ottaa Virosta monessa mallia?
Ota ja tarkista mahdollisuudet yhteistyöhön. Kiitos! Viro kuten muutkin Baltian maat ovat jo Natomaita, aseet ja puolustus edullisemmin kuin toimimalla Moskovan astinlautana.

-----------

Muutimme palvelukonseptimme bloggerilta Google+:aan, joten muistoksi bloggerin palveluprofiilimme:

------------------------------
Profiilikuva>
Apumiespalvelu Tampere Pirkanmaa

Tampereen talousalueella ja muuallakin yhteisen neuvotellun sopimuksen mukaan (esim. sähköpostitse ) 

Ensimmäinen yhteydenotto e-mail: talonmiespalvelu@gmail.com + puhelin ja tekstari: 044-3380291, ilmoitus että sähköpostissa tarkemmat tiedot palveluosoitteesta ymv sopimusehdoista / tarjouksesta. 

Kirjallinen sähköinen jälki on helpompi todentaa puhelun perusteella: = Tykitä sähköposteihin tarjouksesi muistaen jättää myös puhelinviesti / tekstari mihin olet jättänyt tarkemmat tiedot tarpeestasi to: talonmiespalvelu@gmail.com

Haluatko raittiin ja savuttoman apumiehen? Ota yhteyttä niin ei tarvitse kärvistellä tupakansavussa ja nurkkiinkuseksijoita sietäen. Palvelua raitista ja savutonta yhteistyön merkeissä hyväksesi. 

Blogin ylläpito: apumiespalvelua@gmail.com
------------------------------
http://apumiespalvelua.blogspot.fi/
----------------------------